Geniet van de lekkerste
borrel & bites bij de Kardinaal

Nieuw naast de pastorie:
de Kardinaal Borrel & Bites!

Een kardinaal (afkomstig van het Latijnse cardo = spil, “waaromheen iets draait”) Het is na de paus de hoogste rang. Het Vaticaan spreekt van het creëren van kardinalen.

De kardinaal in Sint Oedenrode onder de vlag van De Pastorie is ingericht op een manier waar U zich thuis zal gaan voelen…..huiselijk, stijlvol met een knipoog naar het verleden en heden.

Borrel & bites is het uitgangspunt bij De Kardinaal, genieten van een goed glas wijn, een speciaal biertje of een lekkere cocktail gecombineerd met heerlijke borrelgerechten zoals diverse pintxos en gevarieerde borrelplankjes. Gezellig borrelen voor of na het diner, of gewoon een borrel doen bij de open haard met een lekker muziekje op de achtergrond. Even geen zin om naar het traditionele cafe te gaan, dan is De Kardinaal
een perfecte keuze.

Neem ook een kijkje op de website van De Kardinaal, klik hier!

BRUILofTEN, FEESTJES,
BEDRIJFSBORRELS BIJ De KaRDINaal

Over het algemeen is het vinden van een geschikte ruimte qua sfeer,stijl en oppervlakte geen makkelijke opgave, dit was voor ons het vertrekpunt bij de ontwikkeling van De kardinaal.

Het monumentale pand ademt een bepaalde sfeer uit en wij hebben het interieur hier op afgestemd, huiselijk, gezellig en stijlvol anno 2018. Uw complete bruiloft/feestje van diner tot avondprogramma verzorgen wij graag voor U.

Neem ook een kijkje op de website van De Kardinaal, klik hier!

© De Pastorie - info@pastorie.nl - KvK: 17190652 - Website by Brandcolours