Heerlijk lunchen & dineren
bij Brasserie de Pastorie

Nieuw in Sint-Oedenrode:
De Kardinaal Borrel & Bites!

U loopt door het pitto­reske Brabantse kerk­dorp Sint-Oedenrode. Het is niet lang zoe­ken, want De Pastorie valt direct op. Of je nu een nieuwe outfit nodig hebt of niet, het is sowieso een aanra­der om binnen te lopen voor een Italiaanse espresso of verrassende lunch. Dit karakteris­tieke pand ademt van binnen en buiten het Bourgondische leven. 

lunchen, dineren, borrelen
& feesten in ons Koetshuis

Het Koetshuis, achter het 200 jaar oude pand ,het innovatieve interieur met zijn extreem hoge banken, gestoffeerd in leder en stof in diverse kleuren, sluit uitstekend aan bij de monumentale sfeer van de voormalige pastorie. Blikvangers zijn de vijf grote eigentijdse kroonluchters. De glazen overkapping schept een behaaglijke atmosfeer, terwijl de gasten toch het buitengevoel hebben.

Het Koetshuis geeft een extra dimensie aan De Pastorie. Het is een ideale ruimte voor de fashionshows, die geregeld worden georganiseerd. Maar ook om heerlijk te luchen, dineren of te borrelen. De loungeachtige ambiance leent zich ook uitstekend voor bedrijfsborrels, feestjes, vergaderingen en high tea’s.

© De Pastorie - info@pastorie.nl - KvK: 17190652 - Website by Brandcolours