Koetshuis

Heerlijk loungen in een grootstedelijke ambiance. Dat kan in Het Koetshuis, de exclusieve nieuwe ruimte van damesmodezaak De Pastorie in Sint-Oedenrode.

Sinds 2007 runnen Marjon en Romy Peijen de bijzondere damesmodewinkel in het centrum van het Brabantse kerkdorp. Het monumentale pand aan de Markt ademt het Bourgondische leven. Links van de indrukwekkende hal bevindt zich de modecollectie met topmerken als Dolce & Gabbana, Valentino en Roberto Cavalli, rechts is de gezellige brasserie.

                  

Buitengevoel
Het Koetshuis, achter het 200 jaar oude pand,het innovatieve interieur met zijn extreem hoge banken, gestoffeerd in leder en stof in diverse kleuren, sluit uitstekend aan bij de monumentale sfeer van de voormalige pastorie. Blikvangers zijn de vijf grote eigentijdse kroonluchters. De glazen overkapping schept een behaaglijke atmosfeer, terwijl de gasten toch het buitengevoel hebben.

Het Koetshuis geeft een extra dimensie aan De Pastorie. Het is een ideale ruimte voor de fashionshows, die geregeld worden georganiseerd. Maar ook om heerlijk te luchen, dineren of te borrelen. De loungeachtige ambiance leent zich ook uitstekend voor bedrijfsborrels, feestjes, vergaderingen en high tea’s.

Adres:
Markt 32,
5492 AB St Oedenrode,
Tel: 0413-471000