Feesten en Partijen

In het Koetshuis en/of Brasserie


Privé

Bent u op zoek naar een speciale sfeervolle ruimte om een bijzonder moment te vieren in een besloten kring, dan kunnen wij zeker het Koetshuis of onze Brasserie adviseren. Of het nu gaat om een diner, high-tea of gewoon gezellig borrelen met heerlijke hapjes, alles is in overleg mogelijk.

Zakelijk
Ook voor zakelijke gelegenheden zoals een bedrijfsborrel, presentatie, vergadering of personeelsfeest is Het Koetshuis een geschikte locatie. Graag willen wij u in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden voorleggen. Het nieuwe Koetshuis is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 50 personen en biedt de ideale ambience voor uw zakelijke aangelegenheid.

 

   


In de Brasserie én het Koetshuis

(geschikt tot een maximum van 120 personen)

Zoekt u een locatie om gezellig iets te vieren met een borrel en heerlijke hapjes dan is er de mogelijkheid om De Brasserie én Het Koetshuis af te huren. In overleg worden er dan een aantal data’s beschikbaar gesteld om de gehele Pastorie te benutten. De mogelijkheid van live-muziek is tevens aanwezig. Ook over dit arrangement willen wij graag met u van gedachten wisselen.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar ons telefoonnummer en emailadres: 0413-471370 / info@pastorie.nl

Adres:
Markt 32,
5492 AB St Oedenrode,
Tel: 0413-471370